se_flagga_web gb_flagga_web de_flagga_web       FB-FindUsonFacebook-online-58.png
pc_limas_logo_sv ny
Hem Om Limas Know-how och projektering Produkter Aktuellt Kontakt Återförsäljare Integritetspolicy

Integritetspolicy

 

Läs igenom denna integritetspolicy noggrant innan du använder webbplatsen.

Syftet med detta dokument är att fastställa principer för Limas användning av de personuppgifter du lämnar. Genom att gå in på webbplatsen godkänner du följande villkor.

Limas följer nationell dataskyddslagstiftning om insamling och användning av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen 1998:204. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att komma åt och korrigera dina personuppgifter. Dessa rättigheter respekteras av Limas i den mån det är möjligt enligt Limas juridiska skyldigheter.

Limas samlar in personuppgifter som förnamn, efternamn, e-postadress och bosättningsland samt andra uppgifter som webbplatsanvändarna anger frivilligt. De personuppgifter du anger används för tillhandahållande av den information och de tjänster du efterfrågar samt för marknadsföring, försäljning och produktutveckling. SKF lämnar inte personuppgifter till tredje part.

Limas tar inte ansvar för sekretessrutinerna eller innehållet på externa webbplatser som vår webbplats länkar till.

Limas kan närsomhelst ändra villkoren i denna integritetspolicy genom att uppdatera den.

Om du har frågor beträffande Limas hantering av dina personuppgifter:

Limas AB

Box 1

296 21 Åhus

Telefon: 044-28 92 00  

E-post:
info@limas.se

 

Limas AB  · Besök: Fyrvaktaregatan 4, 296 35 Åhus  ·  Post: Box 1,  296 21 Åhus  ·  Telefon 044-28 92 00  ·  info@limas.se

Copyright Limas AB 2017