se_flagga_web gb_flagga_web de_flagga_web       FB-FindUsonFacebook-online-58.png
pc_limas_logo_sv ny
Hem Om Limas Know-how och projektering Produkter Aktuellt Kontakt Återförsäljare Integritetspolicy

Aktuellt

2018-04-20

Rekrytering av konstruktör med projektansvar

Vi behöver bli fler! Är det du som är vår nya medarbetare?

Lockas du av ett varierat arbete med ett stort ansvarstagande där din insats spelar en viktig roll i företagets fortsatta tillväxt och dessutom på en arbetsplats som kännetecknas av engagemang och kreativitet, då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en ambitiös och driven konstruktör med projektansvar till vårt team i Åhus. Som maskinkonstruktör arbetar du med konstruktion av maskiner till livsmedelsindustrin i Europa men även till andra delar i världen. Projekten är omfattande och du är involverad längs med hela projektet från förfrågan till igångkörning hos kunden. Arbetsuppgifterna utgörs av konstruktion, utveckling och kundanpassningar av Limas maskinprogram. Genom projektet ansvarar du vid sidan om konstruktionsarbetet för beräkningar, inköp, slutkontroll hos Limas inför leverans, anpassning av maskinmanualer och till sist är du med vid montage och igångkörning hos kund. Du samarbetar tätt tillsammans med VD och dina konstruktionskollegor och du har även många externa kontakter med såväl kunder som leverantörer. Här finns möjligheter till utveckling och ett fullskaligt projektledaransvar för rätt person. Att resa ett par gånger om året till kunder ser du som ett härligt inslag i din arbetsvardag.

Din profil

Vi söker dig som är minst gymnasieingenjör med maskininriktning, utbildning på högskolenivå är meriterande. Din utbildningsbakgrund kombinerar du med minst ett par års erfarenhet från tidigare konstruktionsarbete. Har du erfarenhet av arbete i Inventor är detta ett plus för tjänsten. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Har du kunskap i det tyska språket eller tidigare erfarenhet från arbete med tyska kunder ses detta som meriterande. Körkort är ett krav för tjänsten. Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper för tjänsten som konstruktör. För oss är ditt engagemang av största vikt. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och du är en lagspelare med god förmåga att samarbeta och kommunicera inom såväl som utanför organisationen. Ett gott ordningssinne och ansvarstagande faller sig naturligt för dig. Vidare är du kreativ och lösningsorienterad och i ditt arbete kombinerar du ditt tekniska teoretiska perspektiv med ditt praktiska sinne. Limas välkomnar dig till ett litet team där samarbete och engagemang bidrar till den familjära och trevliga stämning som råder.

Låter ovan intressant så tveka inte att skicka in din ansökan till oss på info@limas.se

2018-04-20

Pågående projekt våren 2018

Under hösten och vintern 2017/2018 arbetar vi på ett större och två mindre projekt med leverans våren 2018 till Tyskland, Holland och Estland. En del av maskinerna är redan tillverkade medan andra är under produktion under höst och vinter hos våra externa verkstäder.

Hela produktionslinjen monteras upp i våra lokaler och eftermontering av el, luft och vatten påbörjas. Efter att slutkontrollen är gjord fraktas maskinerna till respektive kund för montage och igångsättning.

Transportoer-allmaen.jpg  Elevator-allmaen.jpg  Stegskalare-allmaen.jpg Kvarterare-allmaen.jpgHalverare-allmaen.jpg

Foto: Maskiner som ingår i de kommande utleveranserna.

Samarbete med SKF

Paer-Ola-och-Tomas.jpg  Borstmaskin-kraftband.jpg

Bild: SKF:s representant till vänster och               Bild: Detalj från Limas borstmaskin. Foto: SKF

Pär-Ola Jönsson, Limas till höger. Foto: SKF

http://www.skf.com/se/news-and-media/infocus/lima-story.html

Limas AB  · Besök: Fyrvaktaregatan 4, 296 35 Åhus  ·  Post: Box 1,  296 21 Åhus  ·  Telefon 044-28 92 00  ·  info@limas.se

Copyright Limas AB 2017